• Anyone can get a good idea...
  Turning ideas into reality is an art
 • Turning your idea
  into a self-sustaining business
 • Sea of opportunities
  Dynamic business environment
 • Business network for
  business development
WELCOME TO CRONOMAR
iNAVIS
Thursday 10 October 2013 | 12:38:16 | Published in Seminars

U utorak, 29. listopada 2013.godine u Inovacijskom inkubatoru iNavis centra u Šibeniku u trajanju od 09:00 – 12:00 sati održat će se poslovna radionica na temu  „Kako ostvariti dobit“.

Kako stvoriti uspješnu tvrtku? Kako ostvariti veći povrat na uloženu investiciju? Kako ostvariti dobit?

neka su od ključnih pitanja pred kojima se nalaze poduzetnici u svakodnevnom poslovanju. Sposobnost uspješnog upravljanja predstavlja ključ razvoja tvrtki, poduzetništva i gospodarstva. Rezultat je uspješno poslovanje koje je preduvjet za daljnji razvoj i napredak tvrtke. 

Voditelj radionice je g. Malvin Villabo, direktor norveške tvrtke Leiv Eiriksson Nyskaping AS (norveški poslovni inkubator) i direktor hrvatske tvrtke CroNoMar d.o.o.

Malvin Villabo je diplomirao na NTH – Trondheim (Technical University, Control Engineering). Predsjednik je uprave norveške tvrtke koja ostvaruje godišnji promet od preko milijardu kuna, direktor je 4, a aktivno sudjeluje u upravljanju još 16 uspješnih norveških tvrtki.
Od osnivanja do danas, kroz inkubator Leiv Eirikssona prošlo je 120 tvrtki, posredstvom tvrtke Leiv Eiriksson otvoreno je 110 novih tvrtki, a sama tvrtka Leiv Eiriksson je u 80 novih tvrtki u funkciji investitora.  G. Villabo ima dugogodišnje  menadžersko iskustvo, kao i iskustvo u poslovnom upravljanju u tvrtkama u sektoru mora i pomorstva u Norveškoj, te svjetsko iskustvo poslovanja u zemljama dalekog istoka, Amerike, Kanade i Europe. 

Posebice se ističe iskustvo u sljedećim područjima:

-Menadžmenta općenito
-R&D menadžmenta
-Projektnog menadžmenta 
-Strategije razvoja poslovanja
-Operativnog dijela razvoja poslovanja 
-Financiranja. 

Radionice u organizaciji tvrtke CroNoMar u sklopu Inovacijskog inkubatora iNavis centra otvorenog su tipa i sudjelovanje je besplatno uz obveznu prethodnu potvrdu dolaska s obzirom na ograničen broj sudionika.

Kontakt za prijavu:
Zdenka Stosic; zdenka.stosic@cronomar.hr 

phone: +385 22 340 480
mob: +385 91 124 00 21
fax: +385 22 340 426

www.cronomar.hr


<< Back to Seminars

Innovation Incubator