• Anyone can get a good idea...
  Turning ideas into reality is an art
 • Turning your idea
  into a self-sustaining business
 • Sea of opportunities
  Dynamic business environment
 • Business network for
  business development
WELCOME TO CRONOMAR
iNAVIS
Wednesday 27 February 2013 | 10:07:13 | Published in Seminars

U četvrtak 14. ožujka 2013.g. u Inovacijskom Inkubatoru iNavis Centra u Šibeniku s početkom u 09:00 sati održat će se poslovna radionica na temu „ Kako pristupiti norveškim tvrtkama“.

Koji su standardni u norveškom poslovanju, Prihvatljivi načini poslovne komunikacije, Kako plasirati uslugu/proizvod/tvrtku na norveško tržište, teme su koje će voditelj radionice Magnus Stendal iz norveške tvrtke Leiv Eiriksson Nyskaping AS (LEN) predstaviti sudionicima. Svoje obrazovanje završio je na Copenhagen Business School smjer međunarodna ekonomija i poslovna administracija. 

Kroz dugogodisnje iskustvo i znanje u razvoju poslovanja i međunarodnim projektima, Magnus ce predstaviti norveška poslovna kultura koja je vrlo neformalna omogučavajući jednake mogućnosti na radnom mjestu uz otvorenost u komunikaciji i slobodi informacija. Od  menadžera se očekuje da djeluju više kao treneri, a ne kao šefovi omogučavajući interaktivnu komunikaciju na svim razinama tvrtke.

Interaktivne radionice u Inovacijskom Inkubatoru u sklopu iNavis Centra su u organizaciji tvrtke CroNoMar. Otvorenog su tipa i sudjelovanje je besplatno uz obveznu prethodnu najavu dolaskom s obzirom na ograničen broj sudionika.

Kontakt  za prijavu:
www.cronomar.hr
zdenka.stosic@cronomar.hr


<< Back to Seminars

Innovation Incubator