• Anyone can get a good idea...
  Turning ideas into reality is an art
 • Turning your idea
  into a self-sustaining business
 • Sea of opportunities
  Dynamic business environment
 • Business network for
  business development
WELCOME TO CRONOMAR
iNAVIS
Tuesday 13 November 2012 | 15:09:51 | Published in Seminars

U četvrtak 15. studenog 2012. održat će se poslovna radionica na temu “Upravljanje projektima” u iNavis centru u Šibeniku s početkom u 09:00 sati. 

Dijeli li zamisao od realizacije uvijek dug i neizvjestan put? Je li izvrsna poslovna ideja garancija uspjeha i poslovnih rezultata? Koliko vrijeme i mjesto uvjetuju naš uspjeh?

Prvi međunarodni maritimni centar u Hrvatskoj iNavis nudi ovog tjedna u Šibeniku znanja iz područja projektnog menadžmenta.

Što je projekt, kako definirati, započeti i planirati projekt unutar određenog budžeta i zadanog vremenskog okvira, te kako izvještavati napredovanje projekta po fazama neke su od tema radionice koju će 15.11. u iNavisu održati Magnus Stendal, konzultant iz norveške tvrtke Leiv Eiriksson Nyskaping.

Osim osnova o upravljanju projektima polaznike će se uputiti kako provoditi projekt po fazama sukladno projektnom planu, kako postići rezultate unutar zadanih financijskih i vremenskih okvira, te kako se nositi s odstupanjima.

Radionica će se bazirati na konkretnim primjerima projekta osnivanja ribogojilišta i primjeru marketinškog plasmana na tržište proizvoda iz sektora ribarstva.

Voditelj radionice Magnus Stendal predavač je s dugogodišnjim iskustvom rada u jednoj od najvećih norveških tvrtki za uzgoj, te prodaju ribe i opreme za uzgoj ribe u sektoru marketinga i upravljanju projektima.

U prvoj polovici prosinca iNavis najavljuje još 2 radionice na teme “Kako privući investitore – kako razmišlja investitor”  koju će održati Jan Erik iz norveške tvrtke LEN, te „Gospodarsko upravljanje“. 

Radionice u organizaciji iNavis centra otvorenog su tipa i sudjelovanje je besplatno uz obveznu prethodnu najavu dolaska obzirom na ograničen broj sjedećih mjesta.

iNavis Center
Velimira Škorpika 6

22000 Šibenik – CROATIA
Tel: 022/ 340-480
Fax: 022/340-426
Mob: 091/124-0022
e-mail: info@cronomar.hr 
www.cronomar.hr


<< Back to Seminars

Innovation Incubator