• Anyone can get a good idea...
  Turning ideas into reality is an art
 • Turning your idea
  into a self-sustaining business
 • Sea of opportunities
  Dynamic business environment
 • Business network for
  business development
WELCOME TO CRONOMAR
iNAVIS
Tuesday 5 November 2013 | 12:08:27 | Published in Seminars

U utorak, 29. listopada 2013. godine u Inovacijskom Inkubatoru iNavis Centra u Šibeniku, održana jos jedna u nizu poslovnih radionica na temu “Kako ostvariti dobit“.
Radionicu je vodio g. Malvin Villabo, direktor norveške tvrtke Leiv Eiriksson Nyskaping AS (norveški poslovni inkubator) i direktor hrvatske tvrtke CroNoMar d.o.o.

Od 1995. godine do danas, kroz inkubator Leiv Eirikssona prošlo je 120 tvrtki, posredovanjem Leiv Eirikssona otvoreno je 110 novih tvrtki, a sama tvrtka sudjelovala je u osnivanju 80 novih tvrtki kao investitor.

Kao uspjesan manager s dugogodišnjim iskustvom u poslovnom upravljanju tvrtkama u sektoru mora i pomorstva u Norveškoj, te iskustvom poslovanja na razlicitim svjetskim trzistima, kao sto su zemlje Dalekog istoka, SAD, Kanada i Europa, g. Villabo prezentirao je neke od primjera dobre prakse, te znanje stečeno kroz mnogobrojne projekte diljem svijeta.

Posebno je istaknuo značajke strategije razvoja poslovanja, operativnog razvoja poslovanja, te kvalitetnog menadžmenta općenito.

Put od ideje do investicije i ostvarenja dobiti nije jednostavan. Tajna uspjeha je u pronalazenju kreativnih rješenja za izazove koji su pred nama. Težiti pozitivnim učincima u razumnom roku, ostvariti „win-win“ situacije za sve partnere, preuzeti odgovornost, ponašati se komercijalno jer „vrijeme je novac“, okrenuti se dugoročnim inicijativama tek kada su ostvareni kratkoročni ciljevi - sve su to dijelovi puta koji vodi k uspjehu.

Sudionici ove interaktivne, edukativne radionice su u dinamicnoj i ugodnoj atmosferi, na veoma neformalan nacin, iz konkretnih primjera i zivotnog iskustva predavaca mogli saznati koji sve izazovi mogu biti pred njima u poslovnom svijetu, te na koji način im pristupiti.

Upravo na ovaj način, sudionicima se omogucava primjena stecenih znanja u njihovom poslovnom zivotu, kao i u razvoju ucinkovitog ekonomskog poslovanja, sto je i bio jedan od ciljeva ove radionice.


<< Back to Seminars

Innovation Incubator